Cântăreţii Bruno Mars şi Anderson Paak au anunţat pe reţelele de socializare, joi noapte, că au pus bazele unei trupe, Silk Sonic, şi că vor lansa primul single în luna martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paak a anunţat: „Noi am făcut un album! Veţi primi primul cântec vinerea viitoare, 5 martie”.

Mars a confirmat informaţia: „Ne-am închis şi am făcut un album. Trupa e numită Silk Sonic. Primul cântec apare vinerea viitoare”.

Deşi nu este menţionat în mesajele scrise, prezentarea grafică arată că Bootsy Collins, membru al colectivului funk Parliament, este implicat în proiect, scrie Variety.

Bruno Mars şi Anderson Paak au mai colaborat ca parteneri de turneu. Paak a deschis concertele lui Mars din turneul „24K Magic”.În urmă cu trei ani, amândoi au apărut pe albumul „It’s About Time” al grupului Chic.

Cel mai recent album al lui mars, „24K Magic” a fost lansat în 2016 şi i-a adus artistului trei trofee Grammy în 2018.

Paak a lansat cel mai recent album, „Ventura”, în aprilie 2019, iar anul trecut a mai lansat patru single-uri, între care „Trollz”, cu Justin Timberlake. A colaborat de asemenea cu Busta Rhymes pentru „Yuuuu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.