Bruce Springsteen vorbeşte despre relaţia complexă cu tatăl său în spectacolul de pe Broadway, difuzat de Netflix din 16 decembrie, şi îl numeşte "eroul vieţii" sale dar şi "cel mai mare duşman", potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul a lansat trailerul oficial al viitorului său film cu spectacolul de pe Broadway, în care vorbeşte despre dragostea eternă pentru mama sa, ca şi pentru soţia Patti Scialfa.  

"Când am fost tânăr şi căutam o voce care să-mi asculte problemele am ales vocea tatălui. Tata a fost eroul meu şi cel mai mare duşman al meu", mărturiseşte Springsteen. 

El a adăugat: "Mama era cu totul altfel, plină de bunătate şi optimism. M-a făcut să înţeleg pentru prima dată ce bine este să te simţi mândru de cineva pe care iubeşti". 

One-man show-ul "Springsteen on Broadway" a avut premiera în octombrie 2016. 

Iniţial, acesta trebuia să fie difuzat timp de şase săptămâni, însă a devenit atât de popular încât va putea fi prezentat din nou luna viitoare după 236 de show-uri. 

Cântăreţul a glumit cu privire la relaţia de dragoste-ură cu oraşul său natal. "Sunt Domnul Born to Run (Mereu pe fugă) - stau la 10 minute de oraşul natal". 

Bruce Springteen este scenarist, regizor şi producător al spectacolului în care apare şi soţia lui, cântăreaţa Patti Scialfa. În luna iunie, muzicianul a fost recompensat cu un premiu Tony special pentru acest spectacol.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, în New Jersey, supranumit ”The Boss”, este interpret şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Born To Run”, ”Hungry Heart”, ”Dancing in the Dark”, ”Born in the U.S.A.”, ”Human Touch” şi ”Streets of Philadelphia”. Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care au fost vândute în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. Cel mai recent material discografic, ”High Hopes”, a fost lansat în 2014. El a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul ”Philadelphia” (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.