Interpretul şi compozitorul Bruce Springsteen a fost, la jumătatea lunii noiembrie, protagonistul unui incident rutier - a rămas în pană cu motocicleta, în apropiere de New Jersey, şi a fost ”recuperat” de un grup de motociclişti din Freehold American Legion. Luni, cântăreţul Billy Joel a mărturisit, într-un concert pe care l-a susţinut la Madison Square Garden, că vina este în totalitate a sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Billy Joel a spus publicului din New York că el a construit motocicleta pe care o conducea Sprinsteen, informează The Guardian. Joel a asamblat vehiculul la 20th Century Cycles, o galerie moto pe care o deţine în Oyster Bay, Long Island.

Galeria expune colecţia lui Billy Joel care cuprinde 60 de motociclete vintage.

În concertul de la Madison Square Garden, cântăreţul american a interpretat piesa ”Born To Run” a lui Springsteen, după care a mărturisit spectatorilor că l-a sunat pe The Boss şi şi-a cerut scuze pentru problemă. ”Nicio grijă”, i-a replicat Springsteen.

(Foto: Facebook)
(Foto: Facebook)

Billy Joel se află într-un fel de rezidenţă la Madison Square Garden, pe care a început-o în ianuarie 2014. El a promis că va concerta în sală, în fiecare lună, până când nu va mai exista cerere. Cel de-al 38-lea show al său aici va avea loc pe 22 februarie 2017, potrivit anunţului făcut de artist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.