Bruce Springsteen, Foo Fighters, John Legend şi Eva Longoria se numără între celebrităţile care vor participa la inaugurarea mandatului lui Joe Biden, pe 20 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Foo Fighters, Legend şi Springsteen vor oferi recitaluri de la distanţă, în timp ce Eva Longoria şi Kerry Washington vor prezenta evenimentul.

Informaţia a venit după anunţul Variety că Lady Gaga, susţinătoare a lui Biden, va cânta imnul naţional la învestire. 

De asemenea, pe scenă se vor afla Jennifer Lopez, care va cânta, pompierul Andrea Hall, care va conduce ceremonia de depunere a jurământului de către noul preşedinte; şi Amanda Gorman, prima laureată al National Youth Poet Laureate (născută în Los Angeles), care va recita un poem. Părintele Leo O’Donovan va susţine un discurs şi o binecuvântare va fi rostită din partea reverendului Dr. Silvester Beaman, amândoi prieteni vechi ai familiei Biden. 

Artiştii invitaţi să participe la ceremonie nu au fost anunţaţi public până în prezent. Dar este de aşteptat ca mulţi să ia parte la o serie de evenimente paralele în data de 20 ianuarie: o paradă şi alte spectacole sunt programate online. Va fi şi o emisiune TV specială care va fi găzduită de Tom Hanks, alături de Justin Timberlake, Demi Lovato şi Ant Clemons.

Variety aminteşte că la ceremonia de învestire a lui Trump nu a participat nici trupa-tribut Bruce Springsteen, în timp ce starul a fost la preluarea mandatului de către Barack Obama din 2009, alături de Beyonce, U2, Usher, Stevie Wonder, James Taylor, Jon Bon Jovi şi Pete Seeger. Trump s-a rezumat la cântăreţii country Toby Keith şi Lee Greenwood, ‘90s rock act 3 Doors Down şi Mormon Tabernacle Choir.

La două zile după ce Obama a depus jurământul, aproape 400.000 de oameni s-au adunat la National Mall, care acum este securizat după ce susţinătorii lui Trump au invadat clădirea Capitoliului, pentru "We Are One: The Obama Inaugural Celebration". 

Springsteen a cântat "The Rising", inspirat de evenimentele din 11 septembrie 2001, împreună cu corul gospel Jayce Garrett Singers şi mai târziu s-a alăturat lui Seeger pentru a cânta "This Land Is Your Land". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.