Pop starul american Britney Spears, traumatizată de cei 13 ani sub tutelă, a explicat pe Instagram de ce nu este pregătită să revină în industria muzicii deocamdată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un lung mesaj publicat pe Instagram, ea denunţă acţiunile familiei sale, precum şi teama de industria muzicală. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Ceea ce mi-au făcut ei este de neiertat”, a mărturisit Britney referindu-se la familie. „Am cerut timp de 13 ani dreptul de a interpreta cântece noi şi remixuri ale vechilor cântece... Am avut doar două luni de concediu între fiecare spectacol timp de patru ani în Vegas... şi de fiecare dată când am cerut, mi s-a spus nu!”. 

 

Britney Spears spune că „multă lume crede că asta este ciudat” că nu revine la muzică. „Dar oamenii nu au nicio idee despre lucrurile oribile pe care mi le-au făcut... şi ce am trăit”, a afirmat ea, înainte de a dezvălui: „Mi-e teamă de oameni şi de această industrie. Mi-au făcut cu adevărat rău”. 

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut anularea tutelei impusă acum 13 ani. 

Cântăreaţa, care a fost foarte discretă privind această măsură în toţi aceşti ani, a vorbit în iunie în faţa justiţiei americane pentru a denunţa o măsură „abuzivă”. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.