Cântăreaţa Britney Spears, care îşi dezactivase contul de Instagram pentru a se concentra pe viaţa privată, a revenit pe reţeaua de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea care a fugit de pe reţelele de socializare pentru a se concentra pe viaţa privată şi pentru a profita de logodna cu Sam Asghari a publicat la începutul săptămânii două imagini din vacanţa lor.  

„Iată două fotografii din weekend-ul în care am sărbătorit logodna cu...oh, Doamne, logodnicul meu... Nu îmi vine să cred! Nu puteam să rămân departe mult timp de Instagram şi m-a întors deja”, a scris ea. 

Britney Spears a stârnit emoţia fanilor pe 14 septembrie atunci când a publicat un mesaj misterios înainte de a-şi dezactiva contul: „Să creşti într-o lume unde practic tot ceea ce făceam era controlat de altcineva... Sper că acest mesaj să ajungă la persoane care s-au simţit confuze sau manipulate de un sistem! (...) Am aşteptat 13 ani şi contez pe libertatea mea”, a scris Spears. 

Britney Spears, care şi-a anunţat cu câteva zile înainte logodna, a scris pe Twitter: ”Nu vă îngrijoraţi. Îmi iau o pauză de pe reţelele de socializare pentru a-mi sărbători logodna. Revin repede”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.