Actriţa Brigitte Bardot a dezvăluit revistei Gala că nu vrea să fie vaccinată contra Covid-19, spunând că este „alergică la orice produs chimic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată de săptămânalul Gala dacă se va vaccina, actriţa, care trăieşte retrasă în vila de la malul Mediteranei, la Saint-Tropez, a răspuns: „Nu! Sunt alergică la toate produsele chimice. Chiar dacă am călătorit în Africa, am refuzat să-mi fac vaccin contra febrei galbene. Medicul meu de atunci mi-a dat un certificat fals. Am plecat şi am revenit în formă bună!”. Ea nu a precizat când a avut loc călătoria.  

Bardot a estimat de altfel că se simte bine ca octogenară. „Bineînţeles, am 87 de ani, dar nu par să-i am. Nu am fire de păr albe, sunt foarte slabă. Am o dublă artroză de şold, merg cu cârje, dar, dacă îmi cer să dansez rumba, cha-cha sau flamenco, vă jur că am chef să mă mişc...”, a povestit ea. „Moartea trebuie să vină într-o zi. Este ca îmbătrânirea, nu avem scăpare”, a afirmat ea.

Guvernul francez promovează vaccinarea drept principala protecţie contra epidemiei de Covid-19. Miercuri, ministrul Sănătăţii, Olivier Véran, a spus că un număr crescut de persoane au primit prima doză într-o zi: 66.000. Virusul a ucis aproape 125.000 de persoane în Franţa de la debutul pandemiei, scrie Le Figaro. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.