Brian Johnson a revenit pe scenă, după ce o afecţiune auditivă l-a forţat să părăsească trupa AC/DC în aprilie 2016, pentru a cânta alături de Paul Rodgers, fost membru al Free şi Bad Company, şi de Robert Plant, membru fondator şi fost solist al grupului Led Zeppelin, într-un concert care a avut loc duminică, în Oxford, Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul a avut loc în timpul unui concert care face parte din turneul ”Free Spirit” al lui Paul Rodgers, potrivit ultimateclassicrock.com.

Cei trei artişti au cântat piesa ”Money”, lansată de Barrett Strong în 1959.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

 

Not a bad day at the office today.  #tourlife #theycallmemom #paulrodgers #robertplant #brianjohnson

A post shared by Brooke McLean (@bmclean_11) on

Plant şi Johnson au filmat un episod pentru serialul TV al fostului solist AC/DC, ”A Life on the Road”. Brian Johnson a fost nevoit să abandoneze în luna martie turneul început de trupa australiană anul trecut, după ce medicii l-au sfătuit să nu mai cânte, fiind în pericol de a-şi pierde auzul.

Brian Johnson a declarat la câteva luni după aceea că nu va renunţa definitiv la muzică şi l-a contactat pe Stephen Ambrose, un expert în tehnologia auditivă modernă, încercând să creeze un dispozitiv hi-tech care să îl ajute în cazul afecţiunii sale. În acest scop, rockerul a testat o proteză auditivă revoluţionară, despre care afirmă că ar putea să îi ofere ”o nouă viaţă”.

În luna noiembrie a anului trecut, el a înregistrat, alături de Greg Billings, fost solist al trupei Stranger, single-ul ”Old Friends Don’t Come Easy”.

Nu este cunoscut în ce fel şi-a protejat Johnson auzul la concertul lui Paul Rodgers, deoarece proteza realizată de Stephen Ambrose este încă un proiect în dezvoltare.

Brian Johnson, născut pe 5 octombrie 1947, s-a alăturat grupului AC/DC în 1980, după moartea solistului Bon Scott. Formaţia australiană, înfiinţată la începutul anilor 1970, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2003. Albumele trupei, în rândul cărora se remarcă materiale discografice precum ”Highway to Hell” (1979), ”Back in Black” (1980), ”For Those About to Rock We Salute You” (1981), ”The Razors Edge” (1990) şi ”Black Ice” (2008), au fost vândute în peste 200 milioane de copii pe plan mondial.

Robert Plant, născut pe 20 august 1948, în Anglia, este membru fondator al grupului Led Zeppelin, cu o carieră solo de succes, după destrămarea formaţiei, în 1980. Alături de Led Zeppelin a lansat nouă albume de studio şi numeroase compilaţii şi albume live, care au fost vândute în aproximativ 300 de milioane de copii. Solo, este autorul a zece albume. A fost recompensat cu 5 premii Grammy şi inclus în Rock and Roll Hall of Fame, alături de membri supravieţuitori ai Led Zeppelin, în 1995.

Paul Rodgers, născut pe 17 decembrie 1949, în Anglia, a fost membru fondator al formaţiilor Free (1968 - 1973) şi Bad Company (activă din 1973) şi a cântat alături de membri supravieţuitori ai formaţiei Queen. Împreună cu Free a înregistrat şase albume, iar cu Bad Company, 12. Solo a lansat cinci materiale de studio, cel mai recent fiind ”The Royal Sessions” (2014). Este cetăţean canadian şi trăieşte pe continentul nord-american.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.