Actorul Bradley Cooper şi iubita lui, top-modelul Irina Shayk, vor deveni părinţi pentru prima dată, în 2017, potrivit mai multor tabloide americane, citate de site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iubita celebrului actor american, Irina Shayk, unul dintre ”îngerii” casei de modă Victoria’s Secret, este însărcinată cu primul copil al cuplului, au dezvăluit mai multe surse pentru revista People.

Agenţii de presă ai celor două vedete nu au confirmat deocamdată această informaţie.

Irina Shayk, în vârstă de 30 de ani, şi Bradley Cooper, în vârstă de 41 de ani, au o relaţie care a început în primăvara anului 2015, după ce top-modelul s-a despărţit de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, iar actorul a pus capăt relaţiei sale cu Suki Waterhouse.

De atunci, Irina Shayk şi Bradley Cooper nu şi-au ascuns relaţia şi au apărut adeseori împreună în public, la diverse gale cinematografice, evenimente sportive şi baluri de caritate. De asemenea, cei doi au petrecut împreună câteva vacanţa în destinaţii turistice exotice.

Bradley Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito în perioada 2006 - 2007. Apoi, starul american a avut relaţii cu actriţa Renée Zellweger, de care s-a despărţit în 2011, cu actriţa Zoe Saldana, de care s-a despărţit în 2013, şi cu top-modelul britanic Suki Waterhouse, de care s-a despărţit în primăvara anului 2015. Bradley Cooper şi noua sa iubită, modelul Irina Shayk, locuiesc împreună din noiembrie 2015 în apartamentul pe care starul hollywoodian în deţine la New York.

Irina Shayk a avut o relaţie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo în perioada 2010 - 2015. La scurt timp după despărţirea de acesta, top-modelul de origine rusă a început o relaţie cu actorul american Bradley Cooper.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.