După George Clooney, Brad Pitt devine ambasador al unei mărci de cafea, iar primul spot publicitar, realizat de Damien Chazelle a fost lansat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul din "Fight Club" este starul celui mai recent spot publicitar al maşinii de expresso Dinamica Plus a mărcii De'Longhi. În videoclip, Brad Pitt călătoreşte pe motocicletă, pe drumuri californiene, pentru a cumpăra boabe de cafea. Se întoarce acasă, la apus, pentru a degusta cafeaua instalat confortabil în fotoliu. "Perfetto", spune el. 

Brandul italian nu a făcut economie de mijloace pentru această reclamă, precizează The Hollywood Reporter. În afară de Brad Pitt, toţi cei care au lucrat la spot sunt recompensaţi ai premiilor Oscar. 

Filmul de un minut este regizat de Damien Chazelle, cineastul franco-american autor al "La La Land" - care va lucra de altfel cu Brad Pitt la "Babylon", viitorul său lungmetraj. 

Muzica este semnată de compozitorul Justin Hurwitz, care a primit Oscarul în 2017 pentru cel mai bun cântec original pentru "City of Stars", scris pentru acelaşi film. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.