Brad Pitt a câştigat în 2020 un premiu Oscar interpretând un cascador în filmul lui Quentin Tarantino, "Once Upon a Time... in Hollywood", iar anul acesta actorul în vârstă de 57 de ani a realizat chiar el cascadoriile din thrillerul de acţiune "Bullet Train", scrie IndieWire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Brad a făcut 95% din cascadorii - luptele", a comentat Greg Rementer, coordonatorul cascadoriilor. "Este un atlet înnăscut. Nu am lucrat niciodată la un proiect atât de mare cu atât de multe staruri care să aibă o condiţie fizică atât de bună". 

Pitt va juca rolul unui asasin american pe nume Ladybug. 

"Bullet Train" este realizat de David Leitch, cascador al lui Brad Pitt pentru "Fight Club", "Troia" sau "Mr. & Mrs. Smith".

Acest film de acţiune este despre confruntarea a zece ucigaşi angajaţi într-un tren de mare viteză. Bazat pe cartea "Maria Beetle" a lui Isaka, "Bullet Train" prezintă un grup de asasini într-un tren spre Tokyo. Proiectul a fost descris un fel de "Speed", filmul cu Keanu Reeves în autobuz.

Brad Pitt va juca alături de Sandra Bullock, Michael Shannon, Zazie Beetz ("Deadpool 2"), Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"). Rapperul Bad Bunny figurează de asemenea pe generic. David Leitch este cunoscut pentru că a regizat "John Wick", dar şi "Atomic Blonde", "Deadpool 2" şi "Hobbs & Shaw".

Brad Pitt, născut pe 18 decembrie 1963, este actor, producător şi activist american, care a devenit celebru la mijlocul anilor 1990 datorită rolurilor principale interpretate în filme precum ”12 Monkeys”, ”Seven” şi ”Interviu cu un vampir”. Brad Pitt a impresionat de-a lungul anilor cu rolurile din ”Fight Club”, ”Snatch”, ”Babel”, ”The Curious Case of Benjamin Button”, ”Inglorious Basterds”, ”Moneyball” şi ”World War Z”.

În ultimii ani, a devenit un foarte apreciat producător de film şi a produs, prin intermediul companiei sale Plan B, filme precum ”The Departed” şi ”12 Years a Slave” - ambele recompensate cu Oscarul pentru cel mai bun film - şi alte trei lungmetraje ce au fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film - ”The Tree of Life”, ”Moneyball” şi ”The Big Short”.

Brad Pitt a fost recompensat în 2019 de Sindicatul producătorilor americani cu trofeul onorific „David O. Selznick” pentru întreaga activitate. În 2020, la gala Oscar, Pitt a primit  trofeul pentru rolul secundar din „Once Upon a Time... in Hollywood”. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.