Lungmetrajul „Thor: Ragnarok”, o producţie Disney-Marvel, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 121 de milioane de dolari, fiind cea de-a patra cea mai profitabilă lansare a acestui an, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al treilea film care îl are în centru pe Thor pune capăt celei mai slabe luni octombrie de box office din ultimii zece ani. Primul său weekend este depăşit de lansările „Beauty and the Beast”, care a generat încasări de174,8 milioane de dolari, „Guardians of the Galaxy Vol. 2”, cu 146,5 milioane de dolari, şi „It”, cu 123,4 milioane de dolari.

La nivel mondial, „Thor: Ragnarok”, care a fost lansat internaţional pe 27 octombrie, a generat încasări de 306 milioane de dolari.

O altă premieră a weekendului a fost „A Bad Moms Christmas”, cu Mila Kunis şi Christine Baranski în distribuţie, care a generat încasări de 17 milioane de dolari. 

Filmul horror „Jigsaw”, al optulea din franciza „Saw”, care a debutat în urmăcu două weekenduri pe primul loc, se află acum pe poziţia a treia, după ce a încasat 6,7 milioane de dolari. Lungmetrajul îl are în rol principal pe Tobin Bell şi este regizat de Michael Spierig şi Peter Spierig.

Comedia „Boo 2! A Madea Halloween”, cuTyler Perry în rolul principal, a coborât două locuri în clasament, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 4,65 de milioane de dolari. 

„Geostorm”, regizat de Dean Devlin, cu Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Jim Sturgess şi Andy Garcia în distribuţie, ocupă locul al cincilea în topul nord-american. Lungmetrajul a încasat în al treilea weekend de la premieră 3 milioane de dolari.

„Happy Death Day” se aflădepatru săptămâni în top şi a coborât acum pe locul al şaselea, după ce a avut încasări de 2,8 milioane de dolari.

Drama biografică „Thank You for Your Service”, de Jason Hall, cu Miles Teller în rol principal, a coborât, după al doilea weekend, un loc, până pe şapte, după ce a încasat 2,26 milioane de dolari.

„Blade Runner 2049”, regizat de Denis Villeneuve, cu Harrison Ford şi Ryan Gosling în distribuţie, se află pe locul al optulea, cu încasări de 2,23 de milioane de dolari. 

El este urmat, pe nouă, de „Only the Brave”, regizat de Joseph Kosinski, cu Jennifer Connelly, Miles Teller şi Jeff Bridges în distribuţie, care a generat îcnasări de 1,9 milioane de dolari, în cel de-al treilea weekend, şi de „Let There Be Light”, care a intrat în top zece după al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 1,6 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.