„The Batman”, producţia Warner Bros. a câştigat 66 de milioane de dolari din 4.417 cinematografe în al doilea weekend de la lansare, veniturile la nivel naţional ajungând la 238,5 milioane de dolari, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După doar 10 zile în cinematografe, „The Batman” este filmul cu cele mai mari încasări din 2022 şi al doilea din pandemie. Doar „Spider-Man: No Way Home”, care a generat 792 de milioane de dolari în America de Nord, a avut încasări mai mari la nivel naţional în ultimii doi ani. La nivel global, filmul a avut încasări de 463,2 milioane de dolari. 

Şi „Uncharted”, produs de Sony, cu Tom Holland în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a doua, în al patrulea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 9,2 milioane de dolari. 

O transmisiune live a concertului „BTS Permission to Dance on Stage: Seoul” a debutat pe locul trei în top, acumulând 7 milioane de dolari din 803 cinematografe. Concertul marchează revenirea mult aşteptată a grupului pe o scenă din Coreea de Sud, în faţa unui public live, pentru prima dată din 2019. RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V şi Jung Kook au putut fi văzuţi şi pe marele ecran în cinematografele din România.

Filmul de aventuri „Dog” (MGM), cu Channing Tatum, a coborât un loc, până pe 4, în al patrulea weekend de la premieră, înregistrând 5,3 milioane de dolari. 

Blockbusterul Sony „Spider-Man: No Way Home” a coborât un loc, până pe cinci, în al treisprezecelea weekend de la lansare, generând venituri de 4 milioane de dolari din 2.702 cinematografe. 

„Death on the Nile”, thrillerul Disney şi 20th Century, de Kenneth Branagh, a coborât un loc, până pe şase, în al cincilea weekend de la premieră. Lungmetrajul a avut încasări de 2,5 milioane de dolari. 

Pe locul şapte a debutat drama romantică „Radhe Shyam”, cu 1,8 milioane de dolari. 

Animaţia „Sing 2” (Universal Pictures) a coborât două locuri în clasament, până pe opt, după 12 weekenduri de la lansare, având încasări de 1,5 milioane de dolari. 

„Jackass Forever” de la Paramount Pictures a coborât două locuri, până pe nouă, în al şaselea weekend de la premieră şi a avut încasări de 1,1 milioane de dolari. 

Filmul horror „Scream” (Paramount Pictures), cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, pe locul zece, a geenrat încasări de 445.000 de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.