Comedia „Night School”, cu Kevin Hart şi Tiffany Haddish, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 28 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Universal, regizată de Malcolm D. Lee, a înregistrat cel mai bun debut al unei comedii de la „Girls Trip” (2017,31 de milioane de dolari), la care cineastul a lucrat cu aceiaşi actori. Ea a depăşit „Crazy Rich Asians”, care a generat încasări de 26,5 milioane de dolari în weekendul premierei, din luna august.

Filmul de animaţie „Smallfoot” (Warner Bros.) a debutat pe poziţia secundă, cu încasări de 23 de milioane de dolari. Lungmetrajul, pentru care şi-au împrumutat vocile Channing Tatum şi LeBron James, spune povestea unui grup de Yeti care întâlneşte un om.

Lungmetrajul fantasy „The House With A Clock In Its Walls”, cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a coborât două poziţii în top, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 12,5 milioane de dolari, jumătate faţă de weekendul de debut.

Filmul Universal regizat de Eli Roth, bazat pe volumul omonim al lui John Bellairs, are în centru un copil orfan ce îşi ajută unchiul să localizeze un ceas cu puterea de a aduce sfârşitul lumii.

Comedia de acţiune „A Simple Favor” (Lionsgate), regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât două poziţii în clasament, până pe patru, cu încasări de 6,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Filmul horror „The Nun” (Warner Bros.-New Line) a coborât tot două locuri în box office-ul nord-american - clasându-se pe poziţia a cincea - după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 5,4 milioane de dolari.

Un alt horror, „Hell Fest” (CBS Films), regizat de Gregory Plotkin, a debutat pe locul al şaselea în top, cu încasări de 5 milioane de dolari.

Comedia „Crazy Rich Asians” (Warner Bros.) a coborât două locuri în top, până pe şapte, după ce în al şaptelea weekend de la premieră a generat încasări de 4,1 milioane de dolari.

Filmul horror „The Predator” (Fox) a coborât patru locuri, până pe opt, cu încasări de 3,7 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Drama „White Boy Rick” (Studio 8), cu Matthew McConaughey şi Jennifer Jason Leigh în distribuţie, a coborât trei locuri în clasament, până pe nouă, cu încasări de 2,3 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Tot trei locuri a coborât în top şi thrillerul de acţiune „Peppermint” (STXfilms), cu Jennifer Garner în rol principal. Filmul s-a clasat pe locul al zecelea după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.