Comedia "Book Club", cu Diane Keaton, Jane Fonda, Alicia Silverstone, va avea premiera în Statele Unite pe 18 mai, a anunţat Paramount Pictures citat de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Book Club", regizat de Bill Holderman, urmăreşte viaţa a patru prietene de-o viaţă ale căror destine se schimbă când în clubul de carte la care participă lunar se citeşte "Fifty Shades of Grey".

Alături de Fonda şi Silverstone în distribuţie se alătură Candice Bergen, Mary Steenburgen, Diane Keaton, Andy Garcia şi Craig T. Nelson. Holderman a scris scenariul împreună cu Erin Simms.

Comedia va concura cu urmarea filmului lui Ryan Reynolds, "Deadpool 2", şi cu "Show Dogs", care vor avea premiera la aceeaşi dată. 

Jane Fonda, născută în 1937, în New York. Este câştigătoare a două premii Oscar - pentru ”Klute” (1971) şi ”Coming Home” (1978) -, a şapte Globuri de Aur, a două trofee BAFTA şi a fost distinsă cu Palme d'Or onorific, în 2007. A jucat în peste 50 de filme artistice şi de televiziune, între acestea numărându-se ”Desculţ în parc/ Barefoot in the Park” (1967), ”Călăreţul electric/ The Electric Horseman” (1979) şi ”Stanley & Iris” (1990). În acest an, a apărut în este filmul ”Our Souls At Night”, alături de Robert Redford, vechiul său partener de platou. Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori - cu regizorul Roger Vadim, în perioada 1965-1973, cu Tom Hayden, în perioada 1973-1990, şi cu magnatul media Ted Turner, în perioada 1991-2001.

Pe parcursul unei cariere de peste cinci decenii, Diane Keaton a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal în anul 1978, graţie interpretării din ”Annie Hall”, un film regizat de Woody Allen. A fost nominalizată de alte trei ori la Oscar pentru rolurile din filmele ”Reds” (1981), ”Marvin’s Room” (1996) şi ”Something’s Gotta Give” (2003). A interpretat roluri principale în alte filme intrate în legenda cinematografiei americane, precum ”The Godfather” şi ”Looking for Mr. Goodbar”. S-a remarcat în pelicule dramatice, colaborând cu Woody Allen la numeroase filme, precum ”Play It Again, Sam”, ”Sleeper”, ”Manhattan Murder Mystery”, ”Love and Death” şi ”Manhattan”, dar şi în comedii precum ”Baby Boom” şi ”Father of the Bride”. Diane Keaton a regizat şi câteva lungmetraje, documentare, videoclipuri muzicale şi episoade ale unor seriale TV.

Keaton a fost recompensată anul trecut cu premiul pentru întreaga carieră de Institutul American de Film (AFI). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.