Bono, solistul formaţiei U2, a publicat pe contul de Instagram balada "Let Your Love Be Known", un omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul îşi îndeamnă fanii să-şi arate dragostea şi să aplaude personalul medical. Acesta este mesajul noului cântec "Let Your Love Be Known", prima compoziţie a sa după trei ani.

Cântăreţul irlandez a dezvăluit pe contul de Instagram această melodie inedită, o baladă interpretată la pian din locuinţa sa din Dublin. 

"Pentru italienii care au inspirat-o... Pentru irlandezi... pentru oricine în această zi de Sfântul Patrick care este izolat şi nu încetează să cânte. Pentru doctorii, infirmierele, îngrijitorii din prima linie, pentru voi cântăm", a scris el. 

Bono a compus un cântec plin de speranţă şi îişi invită fanii să cânte, aşa cum au făcut italienii de la balcoanele lor. 

În Irlanda, pub-urile, şcolile şi universităţile au fost închise până la 29 martie pentru a lupta cu propagarea virusului. Guvernul recomandă evitarea adunărilor de mai mult de 100 de persoane şi a pus în practică măsuri de distanţare socială precum telemunca. 

Marţi, premierul Leo Varadkar a avertizat că este posibil ca 15.000 de persoane să se infecteze cu noul coronavirus de acum şi până la sfârşitul lunii iar criza ar putea dura până la vară. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.