Lungmetrajul „Black Panther” a generat încasări de peste 100 de milioane de dolari, în al doilea weekend de la premiera nord-americană, ocupând primul loc în box office, după un sfârşit de săptămână în care „Jumanji” şi „The Greatest Showman” au înregistrat a zecea săptămână în top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizată de Ryan Coogler, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, cu Chadwick Boseman în rol principal, a generat încasări de 108 milioane de dolari.

Acesta a fost cel mai bun al doilea weekend din toate timpurile al unui film, după „Star Wars: The Force Awakens”. De la premiera din 16 februarie, „Black Panther” a generat încasări totale, la nivel mondial, de peste 704 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Comedia neagră „Game Night”, cu Jason Bateman şi Rachel McAdams în distribuţie, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul nord-american, cu încasări de 16,6 milioane de dolari.

Filmul „Peter Rabbit”, regizat de Will Gluck, cu James Corden, Sia, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody şi Sam Neill în distribuţie, a generat - după al treilea weekend de la premieră - 12,5 milioane de dolari.

Un alt debut în box office este drama fantasy „Annihilation”, cu Natalie Portman şi Jennifer Jason Leigh în rolurile principale. Filmul a generat încasări de 11 milioane de dolari.

Pelicula „Fifty Shades Freed”, a treia şi ultima din seria erotică, se află pe locul al cincilea, după al treilea weekend de la lansare, când a generat încasări de 6,9 milioane de dolari.

După zece săptămâni de la premieră, „Jumanji: Welcome to the Jungle” ocupă locul al şaselea, în coborâre două poziţii, cu 5,65 de milioane de dolari. Tot două locuri a coborât şi „The 15:17 to Paris” al lui Clint Eastwood. După al treilea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 3,6 milioane de dolari.

Musicalul „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal, s-a poziţionat pe locul al optulea, după zece săptămâni de la lansare. Filmul a generat încasări de 3,4 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea a debutat drama fantasy „Every Day” (2018), cu 3,1 milioane de dolari încasări, în timp ce animaţia „Early Man” a coborât, în al doilea weekend, trei poziţii, până pe zece, cu încasări de 1,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.