Trupa rock Fall Out Boy ocupă primul loc în clasamentul Billboard 200, cu cel de-al şaptelea album, „Mania”, iar „÷ (Divide)” al lui Ed Sheeran se menţine în top 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mania”, lansat pe 19 ianuarie, este al patrulea album al trupei Fall Out Boy care ajunge pe primul loc în topul american al albumelor şi  al treilea consecutiv al grupului care debutează în fruntea clasamentului.

Discul a fost vândut în 130.000 de unităţi, dintre care 117.000 au reprezentat copii fizice ale albumului.

Fall Out Boy a mai deţinut această poziţie cu „American Beauty/American Psycho” (2015), „Save Rock and Roll” (2013) şi  „Infinity on High” (2007). „Mania” era programat să fie lansat în septembrie 2017, însă trupa a decis să amâne lansaea până în ianuarie.

Coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman”, care s-a aflat timp de două săptămâni pe primul loc, a coborât acum pe cel de-al doilea, după ce a fost vândută în 109.000 de unităţi.

Pe locul al treilea în Billboard 200 s-a menţinut „÷ (Divide)” al lui Ed Sheeran, cu 47.000 de unităţi vândute; „Camila” al Camilei Cabello a coborât de pe primul loc pe cel de-al patrulea, după ce a fost vândut în ultima săptămână în 43.000 de unităţi, iar „Stoney” al lui Post Malone a ajuns pe locul al cincilea, cu 34.000 de unităţi vândute.

„DAMN.” al lui Kendrick Lamar a urcat o poziţie, până pe şase, faţă de clasamentul săptămânii trecute, după ce a fost vândut în 29.000 de unităţi. El este urmat de „The Beautiful & Damned” al lui G-Eazy, cu 29.000 de unităţi vândute, „Luv is Rage” al lui Lil Uzi, cu 27.000 de unităţi vândute, „Reputation” al lui Taylor Swift, cu 26.000 de unităţi vândute, şi „24K Magic” al lui Bruno Mars, revenit în top zece, cu aproximativ 26.000 de unităţi vândute.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.