„Black Panther: The Album” ocupă, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în topul Billboard 200, după ce a fost vândută în 131.000 de unităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din total, 40.000 au fost copii fizice ale albumului produs de Kendrick Lamar, potrivit Nielsen Music. Albumul, care cuprinde melodii din şi inspirate de filmul „Black Panther”, este a doua coloană sonoră care petrece două săptămâni în fruntea topului, în 2018, după „The Greatest Showman”, dar şi coloana sonoră cu cea mai bună a doua săptămână, din punct de vedere al vânzărilor, din ultimii trei ani.

În 2015, albumul „Fifty Shades of Grey” a generat vânzări de 165.000 de unităţi în cea de-a doua săptămână de la lansare, după ce debutase cu 258.000 de unităţi vândute.

Pe locul al doilea în top se află „Culture II” al grupului rap Migos, în urcare două poziţii faţă de săptămâna trecută, cu 64.000 de unităţi vândute, în timp ce „The Greatest Showman” s-a menţinut pe locul al treilea, cu 61.000 de unităţi vândute. 

Rapperul Nipsey Hussle a debutat pe locul al patrulea al clasamentului american al albumelor cu „Victory Lap”, care a fost vândut în 53.000 de unităţi.

„By the Way, I Forgive You” este albumul cântăreţei Brandi Carlie care a debutat pe cel mai bun loc dintre realizările sale discografice. Discul, al şaptelea al artistei care ajunge în Billboard 200, a intrat în top pe locul al cincilea, după ce a fost vândut în 43.000 de unităţi.

Justin Timberlake şi al său „Man of the Woods” au coborât patru locuri, până pe şase, cu 38.000 de unităţi vândute, Ed Sheeran şi „÷ (Divide)”, un singur loc, până pe şapte, cu 37.000 de unităţi vândute, iar Kendrick Lamar şi „DAMN.” au urcat o poziţie, până pe opt, cu 33.000 de unităţi vândute.

„Stoney” al lui Post Malone ocupă poziţia a noua, după ce a fost vândut în 32.000 de unităţi, iar coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Freed” a coborât cinci poziţii, până pe locul al zecelea, cu 28.000 de unităţi vândute.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.