Biletele pentru concertul pe care interpretul american Gregory Porter îl va susţine la Sala Palatului, pe 24 aprilie 2017, au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 108 şi 198 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până pe 21 noiembrie, biletele au preţurile de 108, 135, 162 şi 198 de lei, iar după această dată, vor costa 120, 150, 180 şi 220, în funcţie de categorie, transmit organizatorii, Twin Arts.

Biletele la categoria VIP costă 260 de lei şi nu sunt incluse în campania de presale. Ele se găsesc în reţeaua Eventim, online, pe eventim.ro, dar şi la casieria Sălii Palatului.

Interpretul american de jazz Gregory Porter va concerta în premieră la Bucureşti, prilej cu care îşi va promova cel mai recent album, ”Take me to the Alley”, apărut anul acesta.

Născut în 1971, în Sacramento, Gregory Porter a urmat sfatul mamei sale de a deveni cântăreţ, după ce începuse o carieră în fotbalul american.

După o perioadă de concerte în cluburile de jazz din Harlem, muzicianul a înregistrat albumele ”Water”, în 2010, şi ”Be Good”, în 2012.

Recunoaşterea internaţională a venit odată cu apariţia pe piaţă a discului ”Liquid Spirit”, apărut la Blue Note Records în 2103, disc care a ajuns în Top Ten UK Charts cu vânzări de peste 100.000 de unităţi, şi care i-a adus lui Gregory Porter un premiu Grammy.

A participat la festivaluri de jazz precum Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne şi Copenhagen Jazz Festival şi a mai primit două Jazz FM Awards, dar şi titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards în 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.