Biletele pentru premiera românească a musicalului Queen - "We Will Rock You", care va avea loc pe 10 aprilie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti, au fost puse în vânzare de luni, la preţuri promoţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musicalul se joacă de 15 ani în 17 ţări cu aproape 20 de milioane de spectatori.

Primul set de bilete - la preţuri promoţionale - pentru premiera în România a musicalului Queen "We Will Rock You" a fost pus în vânzare de luni, anunţă Wondertheatre. Biletele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro, promoţia fiind valabilă până pe 9 decembrie. Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 250 de lei.

Premiera în România va fi pusă în scenă în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu.

Românii se alatură astfel celor aproape 20 de milioane de spectatori din lumea întreagă care s-au bucurat de emoţionantul spectacol care reuneşte super hiturile Queen "We Will Rock You", "We are the Champions”, "Bohemian Rhapsody", “Radio Gaga”, “Somebody to Love”, “I want to break Free”.

Considerat pionier al genului musical în România, Răzvan Mazilu a regizat şi realizat coregrafiile pentru unele dintre cele mai de succes show-uri de la noi: ”Full Monthy”,“West Side Story”, “Mon Cabaret Noir”, “Cabaret” sau “Sunetul Muzicii”.

“We will rock you” este produs în România de Wondertheatre şi beneficiază de participarea directorului muzical al spectacolului londonez, Stuart Morley şi a antrenorului vocal Mary Hammond, cea care conduce catedra de musical theatre la Royal Academy of Music din Londra.

Wondertheatre este o companie independentă care şi-a propus să creeze entertainment şi experienţe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru şi televiziune, conectat la realitate şi viaţa culturală, dornic de divertisment de bună calitate şi producţii artistice remarcabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.