Biletele pentru concertul pe care Sting îl va susţine, pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 146 şi 823 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pot fi cumpărate începând de joi, din reţeaua Eventim, la mai multe categorii de preţuri: 146 de lei - zona de acces general (normal circle), 226 de lei, 256 de lei şi 286 de lei - locuri în tribune, 346 de lei - zona golden circle, pentru care se poate achiziţiona tichet cu opţiunea Early Entry (la preţul de 703 lei), 467 de lei (tribune) şi 823 - hot seats (cele mai bune locuri din sală, suvenire şi o întâlnire cu membrii echipei artistului).

Concertul artistului britanic face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio, ”57th & 9th”. Turneul a inclus până în prezent peste 50 de oraşe din lume. 

Cel de-al doisprezecelea album Sting, ”57th & 9th”, primul său proiect rock-pop lansat după mai bine de 10 ani, a apărut pe 11 noiembrie 2016 la A&M/Interscope Records. Colecţia de zece piese a fost produsă de Martin Kierszenbaum, înregistrată în câteva săptămâni împreună cu Dominic Miller (chitară) şi Vinnie Colaiuta (tobe), bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns N’ Roses), chitaristul Lyle Workman şi backing vocals asigurat de trupa The Last Bandoleros din San Antonio.  

Invitatul special al concertului va fi Joe Sumner, fiu al artistului, liderul trupei Fiction Plane, care s-a concentrat în ultimii cinci ani pe cariera solo.

Sting va fi însoţit pe scenă de Dominic Miller (chitară), unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai săi, Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară) şi de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Gordon Matthew Thomas ”Sting” Sumner, născut pe 2 octombrie 1951, în Newcastle (Marea Britanie), este muzician, cântăreţ, compozitor şi actor. A fost compozitorul principal, solistul şi basistul trupei The Police, din 1977 până în 1986, înainte de a-şi lansa o carieră solo de succes. În anul 2000, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, iar în 2003 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în calitate de membru al trupei The Police. Tot în 2003, Sting a fost înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, la Palatul Buckingham, cu medalia Ordinului Imperiului Britanic în rang de Comandor (CBE).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.