Biletele pentru concertul pe care André Rieu îl va susţine pe 5 aprilie la Cluj-Napoca au fost epuizate în trei ore, astfel că violonistul olandez a programat un al doilea spectacol pe 4 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea concert va avea loc tot la BT Arena, de la ora 20.00.

„Aştept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra «Johann Strauss». Suntem foarte încântaţi să venim pentru prima dată la Cluj-Napoca”, a transmis Rieu.

Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse în vânzare pe eventim.ro şi andrerieu.com, precum şi în magazinele partenere Eventim din toată ţara. Preţurile acestora variază în funcţie de categorie: 200, 280, 380, 480 şi 680 de lei.

Cu peste 100 de concerte pe an, olandezul André Rieu, în vârstă de 69 de ani, împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale „Johann Strauss”, susţine turnee în întreaga lume de peste trei decenii.

Înregistrările sale au fost vândute, la nivel global, în 40 de milioane de copii şi au fost recompensate cu 500 de discuri de platină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.