Biletele în valoare de 280, 220 şi 190 de lei pentru al doilea concert pe care grupul Pink Martini îl va susţine anul acesta la Bucureşti, pe 21 aprilie, sunt epuizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 90% din biletele de la primul show anunţat să aibă loc la Sala Palatului pe 20 aprilie sunt epuizate. În plus, mai multe categorii de bilete pentru cea de-a doua seară de concert sunt vândute integral, anunţă organizatorii. 

Astfel, fanii orchestrei mai pot cumpăra bilete în valoare de 145 şi 120 de lei.

La Bucureşti, trupa va interpreta piese de pe cel mai recent album, “Je Dis Oui”, lansat la finalul anului trecut, în noiembrie. Este al nouălea album de studio din istoria trupei şi include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa şi engleză, multe dintre ele originale. Storm Large este vocea ce însoţeşte Pink Martini în turneul european, în timp ce China Forbes se află încă în perioade de recuperare după o serie de probleme medicale.

Accesul în sală la cele două concerte va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolele vor începe de la ora 20.00. Biletele disponibile se pot cumpăra din reţeaua Eventim.

Pink Martini a fost înfiinţat în 1994, în Oregon, Portland, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul grupului. Formaţia cântă în 22 de limbi, în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee şi pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, trupa Pink Martini a fost inclusă în Bowl Hall of Fame de la Hollywood şi în Oregon Music Hall of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.