Biletele în valoare de 200 de lei pentru concertul pe care trupa americană Evanescence îl va susţine pe 29 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, au fost epuizate, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce pachetele cuprinse în categoria VIP au fost vândute în 10 zile de la punerea în vânzare, biletele de la categoria B, fără loc, din faţa scenei, sunt acum sold out.

Biletele disponibile şi care pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro au preţuri de 300 de lei (categoria A; loc în tribună) şi 170 de lei (categoria C; cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele categoriei B, în arenă).

Minorii cu vârste de peste 14 ani au voie să participe la concert neînsoţiţi. Cei cu vârste sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Evanescence va reveni anul acesta la Bucureşti, după ce în 2012 a cântat la Rock The City, în formula Amy Lee (voce), Jen Majura (chitară), Troy McLawhorn (chitară), Will Hunt (tobe) şi Tim McCord (bas).


Formaţia a lansat trei albume de studio - ”Fallen” (2003), ”The Open Door” (2006) şi ”Evanescence” (2011) -, a fost recompensată cu două premii Grammy în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" şi "Best Hard Rock Performance".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.