Biletele la preţul de 59 de lei pentru concertul susţinut de Al Di Meola la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 mai, s-au epuizat, informează organizatorii German Quality Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitarist jazz, jazz-rock şi jazz-fusion, dar şi producător, Al Di Meola revine în Capitală, unde îşi va prezenta cel mai recent album lansat, “Elysium” (2015). 

Artist american de origine italiană va interpreta la Bucureşti compoziţii noi, dar şi piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney. 

Concertul de la Bucureşti va începe la ora 19.00. 

”Cel mai nou album «Elysium» (2015) este rezultatul suferinţelor şi bucuriilor mele”, a declarat Al Di Meola. ”Acest nou material nu se aseamănă deloc cu niciunul şi nici nu este în ton cu ce aţi fost obişnuiţi din partea mea”, completeză chitaristul.

Al Di Meola a influenţat chitarişti precum Yngwie Malmsteen (alături de care a apărut pe albumul solo al clăparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (fost chitarist Bon Jovi) şi pe John Petrucci de la Dream Theater.

A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder.

Organizatorii anunţă că şi biletele de 99 de lei sunt aproape epuizate. Biletele se găsesc pe eventim.ro: VIP - 629, categoria 1 - 299 de lei, categoria 2 - 199 de lei, categoria 3 - 159 de lei, categoria 4 - 99 de lei.

Categoria de preţ VIP include: meet & greet package; prezenţa la soundcheck; întâlnire cu Al Di Meola; poză cu artistul;
CD cu autograf. Locurile la această categorie sunt în rândul 2 din sectorul A, 29 de locuri. 

În 1971, Al Di Meola, născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954, s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976.

Primul sau album solo, "Midnight Sun", a fost lansat în 1976. Al Di Meola a colaborat, între alţii, cu artişti ca Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder şi Jean Luc Ponty.

Între proiectele din care a făcut parte se numără Super Guitar Trio - care l-a adus alături de chitariştii Paco De Lucia şi John McLaughlin - şi trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty şi Stanley Clarke.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.