Beyoncé va lansa albumul „The Lion King: The Gift”, pentru care cântăreaţa deţinătoare a 23 de premii Grammy a adunat şi rearanjat cântece inspirate de film şi scrise de artişti africani, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul, ce va fi lansat prin Parkwood Entertainment/Columbia Records, va cuprinde o piesa scrisă şi cântată de Beyoncé, intitulată „Spirit”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a lungmetrajului pentru care şi-a împrumutat vocea. 

Single-ul scris împreună cu IIya Salmanzadeh şi Timothy McKenzie a fost lansat marţi noapte, după premiera exclusivă a filmului Disney. 

„The Lion King: The Gift” urmează să apară pe 19 iulie, în ziua în care producţia va fi lansată în cinematografele americane.

Beyoncé a transmis într-un comunicat: „Acesta este cinema sonic. Este o nouă experinţă a naraţiei. Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecţie de cântece inspirate de film. Este un amestec de genuri. Este influenţată de tot, de la R&B la pop, hip-hop şi Afro Beat”.

Ea a mai explicat că fiecare cântec reflectă naraţiunea filmului şi dă ocazia ascultătorului să îşi formeze propria imagine.

Coloana sonoră oficială, produsă de Hans Zimmer şi Jon Favreau, va fi lansată de Walt Disney Records pe 11 iulie şi cuprinde piesa „Can You Feel the Love Tonight?”, cântată de Beyoncé şi Donald Glover, care şi-a împrumutat vocea personajului Simba în remake-ul live-action.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.