Cântăreaţa Beyoncé şi sora ei, Solange, au căzut pe scenă la festivalul californian Coachella, sâmbătă, izbucnind în râs şi apoi continuând spectacolul, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încercând să facă o mişcare de dans pe melodia „Get Me Bodied”, sâmbătă, în cel de-al doilea spectacol pe care artista l-a susţinut în cadrul festivalului, în Indio, California, Beyoncé a intenţionat să o ridice pe sora ei, Solange, dar a scăpat-o, destabilizându-se amândouă. Cele două surori au căzut pe scenă şi au râs pentru câteva secunde, după care s-au ridicat şi au continuat show-ul. Beyoncé i-a cerut publicului să o aplaude pe Solange.

Fanii artistei au râs alături de ea, iar câţiva dintre ei au scris în reţeaua de socializare Twitter despre acest incident, amuzându-se şi exprimându-şi sprijinul pentru „Queen Bey”.

În cel de-al doilea weekend al festivalului Coachella, cântăreţul columbian J Balvin i s-a alăturat lui Beyoncé pe scenă pentru a interpreta melodia „Mi Gente”.

Coachella 2018 a avut loc în weekendurile 13 - 15 aprilie şi 20 - 22 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.