Programul ediţiei de anul acesta a secţiunii Panorama a Festivalului de Film de la Berlin a fost completat, în total fiind selectate 45 de film din 38 de ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între filmele selectate, 29 sunt lungmetraje de ficţiune, 16 sunt documentare şi 19, debuturi regizorale. 

În Panorama, 24 de filme vor avea premiera mondială, iar între acestea se află „Light of My Life” (SUA), lungmetrajul de debut în regie al actorului Casey Affleck, care face parte din distribuţie, alături de Anna Pniowsky şi Elisabeth Moss.

Panorama 2019, secţiune condusă de Paz Lázaro, va prezenta un program controversat, politic şi provocator.

Filmul care va deschide secţiunea este „Flatland” (Africa de Sud, Luxemburg, Germania), de Jenna Bass, care va fi proiectat în premieră mondială.

Lungmetrajele prezentate în Panorama sunt producţii din ţări precum Japonia, Argentina, Brazilia, Germania, Italia, Franţa şi Marea Britanie.

Din selecţie face parte şi „Skin” (SUA), de Guy Nattiv, cu Jamie Bell, Danielle Macdonald, Vera Farmiga, Bill Camp şi Mike Colter în distribuţie. El va fi prezentat în premieră europeană.

Un documentar despre PJ Harvey - „A Dog Called Money” - şi debutul regizoral al actorului Jonah Hill, „Mid90s”, au fost între primele titluri selectate în secţiunea Panorama a Festivalului de Film de la Berlin 2019.

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc în perioada 7 - 17 februarie. Actriţa Juliette Binoche va fi preşedinta juriului internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.