Actorul Benicio Del Toro va colabora cu regizorul Oliver Stone în drama "White Lies", potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stone va regiza propriul scenariu, într-un proiect care este inspirat de opera sa anterioară, oferind o explorare intimă a familiei, pierderii şi dragostei. 

Nighthawk Capital Limited va finanţa filmul, care va fi produs de Fernando Sulichin cu Ross Katz. New Element Media a lui Sulichin, care a lucrat cu Stone la mai multe proiecte, a strâns sumele pentru film. Producţia va începe în New York, în primăvară. 

Într-o poveste care acoperă trei generaţii, Del Toro va interpreta un fiu care a trăit divorţul părinţilor săi şi care repetă greşelile în propria căsnicie cu fiul său. Când întâlneşte o femeie a cărei viaţă este total diferită, începe să se redescopere. 

Este a doua colaborare a lui Del Toro cu Stone. Ei au lucrat şi în 2012 la "Savages". 

Del Toro a câştigat premiul Oscar pentru "cel mai bun actor într-un rol secundar" în 2000, pentru "Traffic" şi a fost nominalizat la aceeaşi categorie pentru rolul din "21 Grams". Recent, el a apărut în "Avengers: Infinity War" şi "Sicario: Day of the Soldado". Următoarea apariţie va fi în producţia Showtime "Escape at Dannemora", regizată de Ben Stiller, care va avea premiera în această toamnă. 

Stone este câştigător a trei premii ale Academiei Americane de Film. A câştigat pentru "cel mai bun scenariu adaptat" la  "Midnight Express", în 1978, şi de două ori la categoria "cel mai bun regizor" pentru filmele "Platoon", în 1986, şi "Born on the Fourth of July", în 1989. A primit alte opt nominalizări la Oscar - scenariu pentru "Platoon", "Salvador" şi "Nixon"; "cel mai bun film, regie şi scenariu pentru "JFK"; "cel mai bun film" şi "cel ami bun scenariu" pentru "Born on the Fourth of July".Cel mai recent film al lui Stone este "Snowden", un biopic în care Joseph Gordon-Levitt îl interpretează pe Edward Snowden, film care a fost lansat în 2016 şi care a avut încasări la nivel global de 37 de milioane de dolari.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.