Model profesionist, Beltrán Lozano, are 24 de ani şi este vărul regelui Spaniei, Felipe VI, descoperire anunţată de El Mundo într-un amplu material dedicat lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bunica sa maternă a fost Margarita de Borbón Dos Sicilias Lubomirska, prinţesă şi soră a Doña María, mama regelui Juan Carlos.

Bunica lui Beltrán Lozano s-a născut la Varşovia, însă în anii 1960 a fugit împreună cu familia de regimul comunist, stabilindu-se la Jerez de la Frontera, unde s-a căsătorit cu Luis Gonzaga Maldonado Gordón, membru al unei ilustre familii din localitate, iar în urma acesteia s-a născut mama lui Beltrán, care a fost botezată tot Margarita. Relaţiile familiei de Borbón cu familia regală nu au fost foarte strânse, mai ales pentru că aceasta locuia în Andaluzia. Totuşi, bunica lui Beltrán Lozano a fost invitată la nunta lui Felipe cu Letizia, unde a stat la aceeaşi masă cu Simeon al Bulgariei.

Când Margarita de Borbón Dos Sicilias Lubomirska a murit, în ianuarie 2014, regina Sofia a asistat la înmormântare, împreună cu infanta Elena. 

Modelul este fiul mijlociu al Margaritei Maldonado de Borbón Dos Sicilias, verişoară de gradul al doilea a lui Don Juan Carlos, cu Pedro Lozano Murube, om de afaceri. 

Beltrán Lozano, născut în Sevilia, este licenţiat în management şi a defilat de două ori, anul acesta, în cadrul Săptămânii Modei de la Madrid. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.