Actriţa şi producătoarea Barbra Streisand a declarat în emisiunea australiană "The Sunday Project" că remake-ul "A Star Is Born" cu Bradley Cooper şi Lady Gaga a fost "o ideea proastă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La trei ani de la lansarea remake-ului "A Star Is Born", Barbra Streisand, protagonista primului film din 1976, spune că nu a fost convinsă. Ea a spus că regretă alegerea actorilor principali şi a dat vina pe "lipsa de originalitate" a proiectului. 

"La început, când am aflat că filmul va fi refăcut, era vorba de Will Smith şi Beyoncé şi mi-am spus: "E interesant". Va fi cu adevărat diferit de data asta, cu un gen diferit de muzică, actori cinstiţi. Mi se părea o idee excelentă. Am fost surprinsă să văd cât de asemănătoare a fost cu versiunea pe care am făcut-o în 1976", a mărturisit ea. 

Barbra Streisand a adăugat că al treilea remake a fost "o ideea proastă", dar că nu-i poate "contesta succesul". "Nu-mi fac griji pentru succes, cât pentru originalitate", a adăugat ea. 

Realizat de Bradley Cooper, "A Star Is Born" reia un clasic al cinematografiei. Veritabil succes, versiunea din 2018 a generat încasări de 436 de miliaone de dolari la nivel mondial.

Pentru această producţie, Lady Gaga a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original, "Shallow". Ea a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" a prestigioaselor recompense hollywoodiene. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.