Awkwafina, cunoscută pentru roluri din „Ocean’s 8” şi „Crazy Rich Asians”, se află în negocieri pentru a juca alături de Dwayne Johnson şi Kevin Hart în continuarea filmului „Jumanji”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este aşteptat ca Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black şi Karen Gillan să facă parte din nou din distribuţie, iar Jake Kasdan să revină pe postul de regizor, scrie Variety.

„Jumanji: Welcome to the Jungle” a fost un mare succes de box office, cu 962 de milioane de dolari încasări la nivel global.

Filmul urmăreşte patru adolescenţi care intră într-un joc video, „Jumanji”, şi sunt transformaţi în avatare de adulţi. În carte şi în filmul original din 1995, cu Robin Williams în rol principal, jocul era unul clasic.

Kasdan, Scott Rosenberg şi Jeff Pinkner au scris scenariul. Matt Tolmach este producător alături de Seven Bucks şi Kasdan.

Filmele în care Awkwafina a putut fi văzută anul trecut au generat încasări medii: „Ocean’s 8”, peste 140 de dolari, şi „Crazy Rich Asians”, peste 174 de milioane de dolari în box office-ul nord-american.

Cântăreaţa rap devenită actriţă poate fi văzută în curând în două filme - „The Farewell” şi „Paradise Hills” - care vor fi prezentate la festivalul Sundance.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.