Avocaţii lui Amber Heard au descris în faţa unui tribunal american infernul trăit de actriţă, victima soţului ei Johnny Depp, transformat, potrivit lor, din cauza consumului de droguri şi alcool, în „monstru”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episoade de „furie” care se terminau în agresiuni verbale, fizice şi sexuale: avocaţii lui Amber Heard au descris marţi în faţa tribunalului american infernul pe care l-a trăit tânăra actriţă. 

Fostul cuplu se acuză reciproc de defăimare în acest proces din Fairfax, în apropiere de Washington, ce provine dintr-un articol publicat în The Washington Post din 2018. 

Amber Heard se descrie aici drept o „victimă a violenţelor conjugale”, agresată de societate după ce a vorbit despre asta cu doi ani mai devreme. Dar avocaţii actorului din „Piraţii din Caraibe” denunţă acuzaţii false care au avut un efect „devastator” asupra carierei sale. 

Amber Heard „iubea latura lui Johnny pe care o vedem în filme, carismatic, şarmant, generos, este omul de care s-a îndrăgostit”, a afirmat în faţa juraţilor avocata sa Elaine Bredehoft. „Din păcate, monstrul a apărut şi acest monstru apărea când bea sau consuma droguri”, a adăugat ea, evocând cocktail-uri de alcool, medicamente, cocaină, ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Johnny Depp avea în el „o enormă furie” care îl transforma în „demon” şi „în timpul acestor episoade de furie el o agresa verbal, psihic, fizic şi sexual” pe Amber Heard, a explicat Bredehoft. Ea a povestit mai multe scene de violenţe, în special în martie 2015 în Australia unde Johnny Depp filma a cincea parte din „Piraţii din Caraibe”.

Actriţa nu s-a despărţit niciodată de o trusă de machiaj pentru a-şi ascunde vânătăile de pe faţă, a spus avocatul care plănuieşte să arate juriului „fotografii şocante” cu „vânătăi, buze despicate, păr rupt”, a spus un alt avocat al actriţei, Ben Rottenborn.

În articolul ei, actriţa în vârstă de 35 de ani nu l-a numit pe Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, cu care se căsătorise în 2015. În anul următor, ea solicitase un ordin de protecţie pentru a-l ţine la distanţă, susţinând că a fost lovită de actor. Dar a renunţat la acuzaţii ca parte a divorţului lor, încheiat cu scandal şi un cec de 7 milioane de dolari în 2017.

Avocatul lui Johnny Depp, Benjamin Chew, a spus juraţilor: „Amber Heard i-a schimbat pentru totdeauna viaţa şi reputaţia domnului Depp şi îl veţi auzi povestind impactul teribil pe care l-a avut asupra vieţii sale”.

Potrivit lui Benjamin Chew, Amber Heard şi-a acuzat soţul de violenţă în 2016 pentru a se răzbuna după decizia lui de a divorţa.

Actorul a intentat procesul în statul Virginia, unde este tipărit The Washington Post şi unde cadrul legal este mai favorabil plângerilor de defăimare decât în ​​California, unde locuiesc cei doi actori.

Cei doi foşti soţi participă la proces, transmis în direct la televizor. Ar trebui să dureze câteva săptămâni, iar lista martorilor este demnă de marile filme de la Hollywood: miliardarul Elon Musk, actorii James Franco, Paul Bettany şi Ellen Barkin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.