Constructorul german de automobile Audi a rulat două modele de mare viteză, R8 şi RS7, de Halloween, pe drumurile din Transilvania, informează digitaltrends.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Transilvania e unul dintre locurile care sunt, natural, printre cele mai înspăimântătoare de pe planetă. Aflată în centrul României, regiunea e acoperită de păduri dense, sate şi lanţuri muntoase acoperite de ceaţă, presărate cu un simţ mistic de necontestat care îi ţine probabil pe turişti în interiorul caselor pe timpul nopţii. Transilvania este şi locul în care s-a născut Vlad Ţepeş, un prinţ valah cunoscut şi sub numele de Vlad Dracula”, afirmă autorul acestui articol, Andrew Hard.

Însă deşi Transilvania e în mod obişnuit asociată cu vampiri şi alte creaturi care beau sânge, privirile jurnaliştilor din domeniul auto au fost atrase spre această regiune în acest an din motive mai degrabă mecanice. 

Pentru a sărbători Halloweenul, constructorul Audi a organizat un tur de mare viteză prin Transilvania cu două dintre cele mai rapide modele ale sale - RS7 Performance şi R8. 

Cele două modele au fost conduse pe Transfăgărăşan, considerat ”cel mai bun drum din lume” de Jeremy Clarkson, fostul prezentator principal al emisiunii ”Top Gear”.

Audi - Transfagarasan (Foto: Twitter)
Audi - Transfagarasan (Foto: Twitter)

În ceea ce priveşte cele două maşini, e greu să alegi una care să fie mai bună decât ele din întreaga colecţie Audi, spune Andrew Hard. Ambele vehicule produc peste 600 de cai-putere - motorul V10 plus al modelului R8 produce 610 cai-putere, iar cel al modelului RS7 produce 605 cai-putere. 

De asemenea, ambele sunt echipate cu sistemul de tracţiune integrală Quattro.

După Transfăgărăşan, Audi a organizat mai multe opriri în localităţi din Timişoara, inclusiv în Sighişoara, unde cele două modele au fost fotografiate. 

Audi - Sighişoara (Foto: Twitter)
Audi - Sighişoara (Foto: Twitter)

Pe contul de Twitter al constructorului german au fost publicate şi câteva fotografii cu cele două automobile plasate în faţa Castelului Bran.

Audi - Castelul Bran (Foto: Twitter)
Audi - Castelul Bran (Foto: Twitter)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.