Formaţia norvegiană Leprous va concerta pe 4 martie la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul face parte din turneul „Aphelion European Tour 2023” prin care trupa promovează noul album intitulat „Aphelion”, al şaptelea album de studio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monuments (Marea Britanie) şi Kalandra (Norvegia) sunt cele două trupe invitate să cânte în deschidere.

Programul evenimentului: 18.00 - deschiderea porţilor, 18.45 - 19.15 - Kalandra, 19.40 - 20.25 - Monuments, 20.45 - 22.30 - Leprous. 

Biletele sunt disponibile  pe https://www.artmania.ro/produs/bilete-leprous-2023-arenele-romane/  şi in reţelele iabilet.ro şi ambilet.ro

Copiii cu vârste de până la 12 ani neîmpliniţi au acces gratuit, dacă sunt însoţiţi de un părinte/ tutore legal cu un bilet valid.

Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces gratuit la festival, în baza actului de identitate şi a certificatului de handicap. În cazul în care persoana cu dizabilităţi este încadrată în gradul de handicap grav cu asistent personal, aceasta va fi însoţită de un asistent, care va avea acces, de asemenea, gratuit.

Formaţia Leprous revine la Bucureşti cu un show ce face parte din turneul de promovare al celui de-al şaptelea album al trupei, „Aphelion”, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) şi masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo). Într-o lume în care genul „progressive” oferă publicului o varietate de opţiuni, este nevoie de mult curaj şi de multă personalitate pentru a reuşi să mai întorci privirile oamenilor către tine. Iar Leprous este una dintre aceste trupe. Şi revine în 2023 în faţa fanilor din România pentru a oferi un show memorabil.

Monuments este cea de-a doua trupă invitată alaturi de Kalandra să deschida concertul din cadrul celei de-a doua ediţii ARTmania Evenings. Formată în 2007, trupa de progressive metal din Marea Britanie a trecut printr-o serie de schimbări în ultimul deceniu de activitate, perfecţionându-şi stilul şi ducând calitatea muzicii lor la cele mai înalt standard. Pe cel de-al patrulea album de studio al trupei, „In Stasis”, grupul reuneşte cele mai bune elemente ale acestui nou capitol din povestea lor. Implicarea noului vocal, Andy Cizek, arată noi valenţe ale grupului în ceea ce priveşte scrierea pieselor.

Kalandra este o trupă spectaculoasă cu rădăcini muzicale în muzica tradiţională nordică. Fanii serialelor vor recunoaşte cu siguranţă amprenta sonoră unică a acestui proiect muzical, trupa compunând două piese pentru cunoscutul serial nordic „Beforeigners” difuzat de HBO.

ARTmania Evenings, pornită în 2021 ca alternativă pentru festivalul care nu a putut avea loc atunci, este o iniţiativă a organizatorilor ARTmania Festival, manifestată printr-o serie de concerte organizate pe parcursul anului, pentru a permite comunităţii rock din România să rămână conectată şi să se bucure de muzică şi în afara evenimentului principal din timpul verii. Prima ediţie a fost organizată în perioada 23-25 iulie 2021, în club Quantic. Fanii s-au bucurat de trei zile de concerte ale celor mai cunoscute trupe locale şi activităţi alternative, într-o atmosferă că de festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.