Artistul norvegian Bernhoft va concerta în premieră în România alături de trupa sa The Fashion Bruises pe 20 octombrie, la Fratelli Studios din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut în 1976, în Nittedal (Norvegia), fiu al unui cântăreţ de operă şi al unei profesoare de muzică, Jarle Bernhoft a învăţat să cânte la chitară şi şi-a început cariera în anii 1990, ca solist rock, cu trupele Explicit Lyrics şi Span, alături de care a devenit cunoscut atât în Norvegia, cât şi printre amatorii de funk-rock şi angst-ridden rock din întreaga lume.

După despărţirea de Span, în 2005, Bernhoft a abordat un stil retro-soul. În 2008, a debutat cu albumul ”Ceramik City Chronicles”, care a fost urmat de alte patru materiale de studio.

Cel de-al treilea album, ”Islander”, l-a propulsat pe Bernhoft în vârful topurilor norvegiene şi i-a adus o nominalizare Grammy la categoria Best R&B Album. În 2011, el a cântat la concertul dedicat câştigătorului premiului Nobel pentru Pace.

Cel mai recent disc al său, ”The Morning Comes”, a apărut anul acesta.

Bernhoft & The Fashion Bruises vor cânta pe 20 octombrie, de la ora 20.00. Accesul în club se va face începând cu ora 19.30, informează organizatorii, Twin Arts.

Biletele costă 95 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.