Artistul irlandez Hozier a lansat EP-ul „Nina Cried Power”, care cuprinde patru piese pe care le-a compus, produs şi interpretat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Single-ul care dă tilul materialului de studio aduce în prim plan vocea legendarei cântăreţe soul-gospel Mavis Staples, potrivit unui comunicat Universal Music.

Cântecul „Nina Cried Power” punctează elemente ale activismului social. „Am compus melodia anul trecut, iar scopul meu a fost să punctez exact speranţa, solidaritatea şi iubirea, calităţi găsite în spiritul uman”, a transmis cântăreţul.

Pe EP sunt incluse „NFWMB”, „Moment’s Silence” şi „Shrike”.

Hozier, pe numele său real Andrew Hozier-Byrne, s-a născut pe 17 martie 1990, în Irlanda. Albumul de debut, „Hozier”, a fost lansat în 2014 şi a inclus melodia care l-a facut celebru la nivel internaţional – „Take Me To Church”.

În 2016, Hozier a fost implicat într-o campanie împotriva abuzului domestic cu piesa „Cherry Wine”, lansată în scop caritabil. Actriţa Saoirse Ronan este protagonista videoclipului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.