Artistul britanic grime Stormzy este primul cap de afiş anunţat pentru Glastonbury 2019, potrivit organizatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul viitor, evenimentul va fi mutat, temporar, după cum au anunţat organizatorii, 160 de kilometri spre Midlands, pentru a permite terenului pe care au avut loc cele 35 de ediţii ale evenimentului iniţiat în 1970, de Michael Eavis, să „îşi revină”.

Glastonbury 2019 este programat să aibă loc în perioada 26 - 30 iunie.

Într-un mesaj publicat joi pe site-ul festivalului, organizatorii au spus că Stormzy, care a mai cântat de două ori la festival, va reveni  ca headliner.

„Este unul dintre cei mai interesanţi artişti britanici şi după ce l-am văzut cântând aici în 2017 am ştiut că trebuie să revină si să fie cap de afiş al Pyramid (scena principală, n.r.)”, a spus Emily Eavis.

Tot ea a anunţat la începutul acestui an că recipientele din plastic vor fi interzise la ediţia din 2019 a festivalului Glastonbury. În plus, organizatorii festivalului încurajează participanţii să folosească cele 400 de robinete din camping pentru a-şi reumple recipientele metalice care vor fi vândute în cadrul festivalului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.