Artişti din România, Germania, Polonia şi Norvegia vor cânta la Green Hours Jazz Fest 2017, care va avea loc în perioada 25 - 28 mai, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul se află la a noua ediţie şi este găzduit de grădina Green Hours jazz-café. Sunt programate opt concerte care vor aduce pe scenă muzicieni europeni consacraţi şi a căror carieră se află în ascensiune.

Concertele vor începe la ora 19.00.

 

Pe 25 mai, vor concerta grupul And Then This (România) şi duo-ul Marcin Masecki (pian) - Jerzy Rogiewicz (tobe) din Polonia.

Hanno Busch Trio din Germania şi muzicienii John Greaves (voce, bas) şi Vincent Courtois (violoncel) vor susţine concerte în a doua seară a festivalului.

Trupa Safran (Germania) şi Helge Lien Trio (Norvegia) vor concerta pe 27 mai, în timp ce în ultima seară a evenimentului vor urca pe scenă grupul lui Per Oddvar Johansen (Norvegia) şi trioul Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling.

Până pe 30 aprilie, dată care marchează Ziua jazzului, abonamentele la festival (40 de bucăţi) costă 240 de lei. Preţul unui bilet este de 80 de lei/seară, potrivit organizatorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.