Artista marocană Hindi Zahra concertează la Bucureşti, pe 1 noiembrie, în cadrul seriei Jazz Night Out, eveniment care va avea loc la Arenele Romane, începând cu ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu un an, artista a concertat în Capitală cu casa închisă, în timp ce anul acesta ea a fost unul dintre invitaţii festivalului Jazz in the Park de la Cluj-Napoca, informează organizatorii, Twin Arts.

Hindi Zahra a primit, în 2010, pentru discul de debut, "Handmade", premiul Constantin pentru descoperirea anului în Franţa. În 2015, a lansat cel de-al doilea album, "Homeland". Artista a susţinut peste 400 de concerte, iar discurile sale au fost vândute în peste 150.000 de copii.

 

Accesul la concert se face începând cu ora 19.00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Biletele costă 130 de lei  şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online, pe eventim.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.