Un studiu britanic a dezvăluit topul cu 20 de personalităţi calificate să gestioneze o invazie extraterestră. Actorul şi fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger este pe primul loc, anunţă site-ul TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amuzat de acest rezultat, actorul a avut o reacţie pe Twitter: "Mulţumesc persoanelor care mi-au acordat încredere. Sunt gata să servesc", a scris el. 

Acest studiu a fost realizat în Marea Britanie pe un eşantion de 2.000 de adulţi. 

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Dacă Schwarzenegger se află pe primul loc, Will Smith, vânător de extratereştri în "Men in Black", s-a clasat pe locul secund, iar naturalistul David Attenborough pe trei.

Au fost aleşi şi Bruce Willis - care deja a salvat umanitatea în "Armageddon" - şi Tom Cruise, pe locurile patru, respectiv cinci.

Harrison Ford - eroul galactic din "Star Wars", Sigourney Weaver din saga "Alien", Gillian Anderson, partenera lui Fox Mulder în "X-Files" figurează de asemenea în clasamentul în care Donald Trump se află pe locul opt, mult în faţa lui Joe Biden, al 20-lea. 

"Arnold Schwarzenegger este o alegere excelentă pentru a face faţă unei invazii extraterestre, ştiind că nu este doar un erou al filmelor de acţiune, dar a fost şi guvernator al Californiei", a declarat într-un comunicat un purtător de cuvânt al canalului de televiziune BLAZE, care a comandat studiul. "Este totuşi îngrijorător că atâtea celebrităţi care au avut o experienţă extraterestră fictivă sunt considerate cele mai bune în detrimentul liderilor mondiali actuali". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.