Starul rhythm & blues Aretha Franklin a cântat o versiune a imnului naţional, ”The Star Spangled Banner”, care a durat 4 minute şi 35 de secunde înainte de începerea meciului de fotbal american disputat, joi, de Ziua Recunoştinţei, de echipele Detroit Lions şi Minnesota Vikings, iar durata interpretării a strânit glume pe internet, informează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Televiziunea CBS, care a transmis meciul, a afişat pe ecran un tabel cu timpul de posesiune al mingii atât pentru cele două echipe, cât şi pentru Aretha Franklin. 

”Aretha, pentru victorie”, a glumit comentatorul CBS, Rich Eisen, într-un mesaj publicat pe Twitter.

”Aretha Franklin ocupă unul dintre primele locuri în clasamentul persoanelor care pot intona imnul naţional pentru cât timp vor”, a scris un utilizator al Twitter.

Reporterul NFL Mike Garafolo a adăugat: ”Aretha încearcă să cânte imnul pentru toate cele trei meciuri. Minunat. Acum haideţi să jucăm fotbal”.

Un redactor de sport, Allen Trieu, a scris că Aretha Franklin ”deţine controlul mingii” cu intonarea imnului naţional. ”Este vorba despre gestionarea timpului, oameni buni”, a mai scris el.

Alţi utilizatori ai platformei Twitter au făcut glume cu referire la Ziua Recunoştinţei şi la Crăciun.

”Mi-am gătit curcanul, l-am mâncat şi am spălat şi vasele până a încheiat Aretha Franklin intonarea imnului”, ”Am reuşit să îmi fac toate cumpărăturile de Crăciun cât a cântat Aretha”, au scris doi utilizatori. 

Supranumită ”Regina Soul”, Aretha Franklin, născută pe 25 martie 1942, a lansat 41 de albume de studio, a colaborat cu nume precum James Brown, Dionne Warwick, Luther Vandross, Eurythmics şi Lauryn Hill, şi a primit 20 de premii Grammy. Este prima artistă inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, în 1987, iar în 2005 a primit Presidential Medal of Freedom, din partea lui George W. Bush.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.