La mai puţin de un an de la scandalul provocat de palma dată de Will Smith lui Chris Rock pe scena galei Oscar, Apple a anunţat luni că noul său film „Emancipation” va fi lansat în decembrie, cu actorul în rol principal, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Profesioniştii de la Hollywood au pariat în schimb pe o amânare a acestui lungmetraj istoric despre sclavie, din cauza controversei. Un derapaj condamnat pe scară largă, care i-a adus actorului 10 ani de excludere de la ceremonie.

 

În ciuda controversei, Apple va lansa „Emancipation” în cinematografele americane pe 2 decembrie, înainte de lansarea pe platforma sa de streaming Apple TV+ săptămâna următoare.

Acest calendar permite grupului să propună filmul pentru următoarele premii Oscar, imediat după ce a devenit prima platformă de streaming care a primit statueta pentru cel mai bun film la ultima ceremonie, datorită lungmetrajului său „CODA”.

Will Smith a fost o prezenţă discretă de la premiile Oscar, când a câştigat cel mai bun actor pentru interpretarea sa din „King Williams”, la câteva minute după ce l-a pălmuit pe Chris Rock, care a făcut o glumă pe seama alopeciei soţiei sale, Jada Pinkett Smith.

Fostul „Prinţ de Bel-Air” şi-a cerut scuze public la scurt timp după incident. În iulie, a postat şi un videoclip pe reţelele de socializare, propunând o întâlnire cu comediantul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.