Animaţia „The Croods: A New Age” a preluat conducerea box office-ului nord-american, în timp ce lungmetrajul „Judas and the Black Messiah”, despre liderul Panterelor Negre, considerat ca fiind între favoriţii sezonului Oscar, a debutat pe poziţia secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul DreamWorks Animation a generat încasări modeste pentru primul loc în top, cu 2,04 milioane de dolari în a 12-a săptămână de la debut, potrivit boxofficemojo.com. 

Lungmetrajul animat a obţinut până în prezent încasări de 151,4 milioane de dolari, la nivel global, din care 48,3 milioane de dolari, la nivel nord-american.

„Judas and the Black Messiah”, despre Fred Hampton, liderul partidului Panterele Negre, care milita şi lupta pentru drepturile comunităţii afro-americane la începutul anilor 1960, a primit critici bune şi este aşteptat să fie un important jucător în sezonul Oscar.

Filmul regizat de Shaka King, cu Daniel Kaluuya, Dominique Fishback şi Lakeith Stanfield în distribuţie, a obţinut încasări de 2 milioane de dolari în primul weekend.

Producţia Warner Bros.a fost lansată simultan pe HBO Max, la fel ca „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot în rol principal, şi „The Little Things”, cu Denzel Washington.

Thrillerul „The Little Things”, din distribuţia căruia face parte şi Rami Malek, a ocupat locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,88 de milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare.

Locul al patrulea a fost ocupat de „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu 1,3 milioane de dolari încasări în al optulea weekend de la premieră. La nivel mondial, lungmetrajul a generat încasări de 157 de milioane de dolari, din care 41,8 milioane de dolari au fost încasări la nivel nord-american.

Filmul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce a generat încasări de 1,1 milioane de dolari în al cincilea weekend.

Drama „Land”, regizată de Robin Wright, care interpretează şi rolul principal - al unei femei îndoliate care caută să îşi facă o nouă viaţă în Wyoming -, a debutat pe poziţia a şasea, cu încasări de 940.000 de dolari.

Top 10 este completat de thrillerul fantasy „Monster Hunter”, „News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, drama „Promising Young Woman”, cu Carey Mulligan, şi comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.