Animaţia „Ralph Breaks the Internet” s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american, unde „Dr. Seuss' The Grinch” a urcat o poziţie, iar „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” şi „Bohemian Rhapsody” şi-au menţinut locurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Disney Studios a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 25,7 milioane de dolari. La nivel nord-american, de la lansare, filmul a generat încasări totale de 119,3 milioane de dolari.

Box office-ul de weekendul trecut a fost dominat de filme dedicate familiei, locul al doilea fiind ocupat de animaţia „Dr. Seuss' The Grinch”, în urcare o poziţie, cu încasări de 17,7 milioane de dolari - după al patrulea sfârşit de săptămână de la premieră.

Pe poziţia a treia, în coborâre un loc, s-a clasat „Creed II”. Filmul din franciza „Rocky”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a generat - în al doilea weekend de la premieră - încasări de 16,8 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter” regizat de David Yates şi scris de J. K. Rowling, s-a menţinut pe locul al patrulea, după al treilea weekend de la lansare, cu încasări de 11,2 milioane de dolari.

Şi drama biografică „Bohemian Rhapsody” şi-a menţinut locul în box office-ul nord-american. După al cincilea weekend de la premieră, filmul despre Freddie Mercury şi ascensiunea trupei Queen, clasat pe locul al cincilea, a generat încasări de 8,1 milioane de dolari.

Comedia „Instant Family”, regizată de Sean Anders, s-a menţinut pe locul al şaselea, după al treilea weekend de la premieră, cu încasări de 7,1 milioane de dolari.

Thrillerul horror „The Possession of Hannah Grace”, regizat de Diederik Van Rooijen, este singura premieră din top 10. Lungmetrajul a generat încasări de 6,5 milioane de dolari şi s-a clasat pe locul al şaptelea.

Thrillerul de acţiune „Robin Hood”, cu Taron Egerton, Jamie Foxx şi Ben Mendelsohn în distribuţie, a coborât un loc, până pe opt, cu încasări de 4,7 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare, iar drama „Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe nouă, cu încasări de 4,4 milioane de dolari.

Drama biografică „Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali, desemnată săptămâna trecută de The National Board of Review „cel mai bun lungmetraj al anului 2018”, a coborât un loc, până pe zece. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 3,9 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.