Animaţia „Ralph Breaks the Internet” s-a clasat pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 16,1 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch, Taraji P. Henson şi Gal Gadot se numără printre cei care şi-au împrumutat vocile personajelor lungmetrajului.

Potrivit boxofficemojo.com, filmul a generat la nivel global 258,1 milioane de dolari de la lansarea din 21 noiembrie.

Weekendul trecut nu a fost înregistrat niciun debut în top 10 al boxoffice-ului nord-american. Primele şase filme clasate săptămâna trecută şi-au menţinut poziţiile în clasament.

Pe locul al doilea s-a menţinut animaţia „Dr. Seuss' The Grinch”, cu 15,1 milioane de dolari încasaţi în al cincilea weekend.

Locul al treilea a fost ocupat de „Creed II”, film din franciza „Rocky”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, cu 10,3 milioane de dolari încasaţi în al treilea weekend de la premieră.

Filmul fantasy „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter” regizat de David Yates şi scris de J. K. Rowling, şi-a păstrat poziţia a patra, cu 6,8 milioane de dolari încasaţi în al patrulea weekend.

Şi drama biografică „Bohemian Rhapsody” şi-a menţinut locul în box office-ul nord-american. După al şaselea weekend de la premieră, filmul despre Freddie Mercury şi ascensiunea trupei Queen, clasat pe locul al cincilea, a generat încasări de 6 milioane de dolari.

Comedia „Instant Family”, regizată de Sean Anders, s-a menţinut pe locul al şaselea, după al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

Drama biografică „Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali, desemnată de The National Board of Review „cel mai bun lungmetraj al anului 2018”, a urcat trei locuri în top, până pe şapte. În al patrulea weekend de la premieră a generat încasări de 3,9 milioane de dolari.

Thrillerul de acţiune „Robin Hood”, cu Taron Egerton, Jamie Foxx şi Ben Mendelsohn în distribuţie, şi-a menţinut poziţia a opta, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Thrillerul horror „The Possession of Hannah Grace”, regizat de Diederik Van Rooijen, a coborât două locuri, până pe nouă, cu încasări de 3,1 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Drama „Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe zece, cu încasări de 3,1 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.