Animaţia „Ralph Breaks the Internet” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de peste 55 de milioane de dolari, iar drama „Creed II” şi thrillerul de acţiune „Robin Hood” s-au clasat în top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De miercuri până duminică, lungmetrajul „Ralph Breaks the Internet” a generat încasări de 84,5 milioane de dolari. Acesta este al doilea cel mai bun debut de Ziua Recunoştinţei din toate timpurile, după „Frozen”, potrivit The Hollywood Reporter. În weekendul propriu-zis, filmul a generat încasări de 55,6 milioane de dolari.

„Creed II” a debutat pe poziţia secundă, cu 35,2 milioane de dolari, în weekend, şi 55,8 milioane de dolari, încasări pe cinci zile. Este cel mai bun debut de Ziua Recunoştinţei al unui lungmetraj live action. Filmul face parte din franciza „Rocky” şi îi are în distribuţie pe Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone.

Filmul regizat de Steven Caple Jr. a generat încasări mai mari decât prima parte, regizată de Ryan Coogler, care a generat 42 de milioane de dolari în cele cinci zile din preajma sărbătorii, în 2015.

Animaţia „Dr. Seuss' The Grinch” a coborât un loc, până pe trei, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 30,2 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter” regizat de David Yates şi scris de J. K. Rowling, a coborât trei locuri, după al doilea weekend de la premieră, până pe patru. Filmul cu Eddie Redmayne în rol principal a generat încasări de 29,6 milioane de dolari.

Filmul biografic „Bohemian Rhapsody”, despre trupa Queen, a coborât două locuri, până pe cinci, după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 13,8 milioane de dolari. 

Tot două locuri a coborât şi comedia „Instant Family”, regizată de Sean Anders, care s-a clasat pe poziţia a şasea, după al doilea final de săptămână de la premieră, cu încasări de 12,5 milioane de dolari.

Thrillerul de acţiune „Robin Hood”, cu Taron Egerton, Jamie Foxx şi Ben Mendelsohn în distribuţie, a debutat pe locul al şaptelea, cu încasări de 9,1 milioane de dolari.

Locul al optulea în clasamentul nord-american a fost ocupat de drama „Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, în coborâre trei poziţii. Filmul a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 7,9 milioane de dolari.

Drama biografică „Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali, a intrat în top 10 pe locul al nouălea, în urcare 13 poziţii, după ce a generat încasări de 5,4 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră. Lungmetrajul a fost proiectat în peste o mie de săli de cinema, după ce a debutat într-un număr limitat de cinematografe.

Drama muzicală „A Star is Born”, de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, a coborât trei locuri, până pe zece, cu 3 milioane de dolari încasări în al optulea weekend de la premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.