Animaţia „Incredibles 2”, producţie Disney-Pixar, a debutat în box office-ul nord-american cu o cifră record a încasărilor, reuşind performanţa de a depăşi „Beauty and the Beast”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Continuarea, lansată după 14 ani, a generat încasări de 180 de milioane de dolari, ocupând primul loc în box office-ul nord-american, potrivit boxofficemojo.com. La această sumă se adaugă 51,5 milioane de dolari, încasări generate în 25 de pieţe internaţionale. Filmul, care spune povestea unei familii de supereroi, a depăşit debutul „Beauty and the Beast” (174,6 milioane de dolari).

Lungmetrajul „Ocean's 8” al Warner Bros., cu distribuţie majoritar feminină, a coborât pe locul secund, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 19,5 milioane de dolari.

Sandra Bullock joacă rolul Debbie, sora lui Danny Ocean, care a fost jucat de George Clooney în cele trei producţii regizate de Steven Soderbergh. Povestea filmului urmăreşte formula cunoscută a filmelor „Ocean's”: Debbie este eliberată din închisoare şi organizează o bandă de specialiste pentru a fura bijuterii la Met Gala. Din distribuţie mai fac parte Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling şi cântăreaţa rap Awkwafina.

Comedia „Tag” a studiourilor New Line, cu Ed Helms, Jeremy Renner, Jon Hamm şi Hannibal Buress în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,6 milioane de dolari.

„Solo: A Star Wars Story” (Disney - Lucasfilm), spinoff regizat de Ron Howard, a coborât, după al patrulea weekend de la premieră, două poziţii, până pe patru. Lungmetrajul a generat încasări de 9 milioane de dolari.

Tot două poziţii au coborât în clasament „Deadpool 2” (Fox), care, după al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 8,8 milioane de dolari, şi filmul horror „Hereditary” (A24), care a generat în al doilea weekend de la lansare 7 milioane de dolari.

Pe locul al şaptelea a debutat remake-ul „Superfly” (Sony), cu Trevor Jackson, Jason Mitchell, Michael Kenneth Williams, Lex Scott Davis şi Jennifer Morrison în rolurile principale. El a generat încasări de 6,3 milioane de dolari.

După al optulea weekend de la premieră, „Avengers: Infinity War” (Disney - Marvel) a coborât trei locuri, până pe opt, cu încasări de aproximativ 5,3 milioane de dolari.

„Adrift”, regizat de Baltasar Kormakur, cu Shailene Woodley în rol principal, a coborât tot trei poziţii, până pe nouă. Producţia STX Entertainment - Lakeshore a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 2,1 milioane de dolari.

Comedia romantică „Book Club” (Paramount), cu Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen şi Mary Steenbergen în distribuţie, s-a clasat, după al cincilea weekend de la premieră, pe locul al zecelea, în coborâre trei poziţii. Pelicula a generat încasări de 1,8 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.