Animaţia „How to Train Your Dragon: The Hidden World” a debutat în box office-ul nord-american cu încasări de peste 55 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un buget de producţie estimat la 129 de milioane de dolari, lungmetrajul regizat de Dean DeBlois, pentru care şi-au împrumutat vocile Cate Blanchett, Gerard Butler şi Kit Harington, între alţii, a generat încasări de 55,5 milioane de dolari, iar la nivel global filmul a depăşit pragul de 270 de milioane de dolari.

Filmul SF „Alita: Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, scris de James Cameron şi de Laeta Kalogridis, a coborât pe locul al doilea după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 12 milioane de dolari.

Lungmetrajul de animaţie „The LEGO Movie 2: The Second Part” a ocupat locul al treilea în top, în coborâre o poziţie, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 10 milioane de dolari.

Drama biografică „Fighting with My Family”, cu Dwayne Johnson şi Vince Vaughn în distribuţie, s-a clasat pe locul al patrulea, în urcare 36 de poziţii, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 8 milioane de dolari.

Comedia „Isn't It Romantic”, de Todd Strauss-Schulson, cu Rebel Wilson în rol principal, a coborât două locuri, până pe cinci, cu încasări de 7,5 milioane de dolari obţinute în al doilea weekend de la premieră.

Tot două locuri a coborât şi comedia „What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie. Clasat pe locul al şaselea, filmul a generat încasări de 5,2 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Filmul horror „Happy Death Day 2U” s-a clasat pe poziţia a şaptea, în coborâre două locuri, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 4,9 milioane de dolari.

„Cold Pursuit”, thriller regizat de Hans Petter Moland, cu Liam Neeson în rol principal, a coborât două locuri, până pe opt, cu încasări de 3,3 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

„The Upside”, dramă cu Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman în distribuţie, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre două locuri, după ce, în al şaptelea weeekend de la premieră, a generat încasări de 3,2 milioane de dolari.

Drama „Run the Race” a debutat pe locul al zecelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,2 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.